SOLARNE ELEKTRANE

POVOLJNE SOLARNE ELEKTRANE ZA VAŠ KROV

UKOPČAJTE VAŠ DOM U NAJVEĆI OBNOVLJIVI IZVOR ENERGIJE

Nudimo projekte izgradnje solarnih elektrana s kompletnom dokumentacijom i optimalnim rješenjem za ugradnju na Vaš krov. Također nudimo pomoć pri izradi dokumentacije i prijave na FZOEU (Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost).

photovoltaic system, panels, solar energy-2698109.jpg
Rastu cijene plina, goriva, struje, a cijene solarnih panela postaju pristupačnije. Sada je pravo vrijeme za ulaganje u solarnu elektranu na vlastitom krovu.

Ulaganje u solarnu elektranu na vlastitom krovu uvijek je bila pametna investicija. Međutim zbog većeg iznosa početnog ulaganja, mnogima nije bilo isplativo. Danas više nije tako. Cijene opreme su sve niže, a cijene električne energije sve više. Ulaganje u solarnu elektranu danas je isplativije nego ikad. Javite nam se i saznajte koje je najbolje rješenje za vaš krov.

Inovativna tehnologija

Inovativna tehnologija omogućava efikasnu upotrebu solarnih panela i time iskorištavanje Sunca kao nepresušnog i jeftinog izvora energije.

Isplativost i jednostavnost

Prednosti solarnih panela su to što oni ne zahtijevaju održavanje, za nekoliko godina isplate investiciju i Vi postajete energetski neovisni .